Financial Solutions

Hur B2B-företag får fart på sina B2C-affärer

Ladda ner vår kostnadsfria Business Insigtht-rapport och få praktiska tips på hur du går från B2B till B2C

B2B-B2C

Allt fler företag som tidigare arbetat enbart på B2B-marknaden väljer nu att sälja sina produkter direkt till slutkund – och av goda skäl: steget från B2B till B2C-marknaden ger tillverkare och återförsäljare mer än bara direkt tillgång till deras kunder. De kan också öppna upp nya marknader att sälja på och därmed skapa nya tillväxtmöjligheter.

Men innan företagen tar detta steg bör de tänka på vilka utmaningar som det medför. Från beställning till leverans och betalning finns det många hinder – som för en del tillverkare kanvara väldigt många – att övervinna innan man får igång en bra försäljning på B2C-marknaden.

I en exklusiv intervju för Arvato Financial Solutions förklarar e-handelsexperten Stefan Mrozek vad du som företagare bör tänka på när du tar steget från B2B- till B2C-verksamhet och vad du har att vinna på att göra det.


VILKA ÄR VI?

Arvato Financial Solutions är en del av Bertelsmann och är Europas tredje största leverantör av integrerade finansiella tjänster. Med banbrytande lösningar inom allt från riskhantering, betalningar och fakturering till inkasso och management gör vi varje transaktion enklare för både dig och dina kunder.