Arvato Financial Solutions

Tre steg som knyter dina kunder närmare

Förändrat kundbeteende – så kan du vända det till din fördel


Customer Relationsships Part 1 thumbnail 2.pngDet har aldrig varit enklare att shoppa runt. Tack vare ny teknik är hela världen en potentiell butik, och det har helt förändrat köpupplevelsen. Dagens konsumenter gör helt enkelt inte skillnad på om det är on- eller offline. Och du har inget annat val än att hänga med i utvecklingen.


“6 av 10 internetanvändare börjar sin shopping på en enhet men avslutar köpet på en annan. 82 % av smartphoneanvändarna säger att de först kollar upp ett köp i telefonen innan de ska göra ett köp in en butik. De hämtar inspiration, information och tar beslut med hjälp av sin smartphone, närsomhelst, varsomhelst.” Källa: Google

 

Så vad kan du göra? Till en börja med kan du ladda ner vår e-bok och ta del av tre tips som du kan använda för att vända ett förändrat konsumentbeteende till din fördel.

 


VILKA ÄR VI?


Arvato Financial Solutions är en del av Bertelsmann och är Europas tredje största leverantör av integrerade finansiella tjänster. Med banbrytande lösningar inom allt från riskhantering, betalningar och fakturering till inkasso och management gör vi varje transaktion enklare för både dig och dina kunder.