Arvato Financial Solutions

Djupare insikter om dina bästa kunder

Hur betaldata kan hjälpa dig att sälja mer

/WP_payment_data_thumb_swe.pngPriset att locka och få nya kunder blir allt högre, vilket innebär att behålla kunder och skapa lojalitet blir allt viktigare.


När en kund väljer att betala med faktura förser han/hon dig med information om dem själva som du kan använda för att identifiera och retarget dina allra bästa kunder.


Du kan se hur dina kunder väljer att betala sin faktura och få ytterligare insikter som bland annat nettoförsäljning, totalsumma, kundlivslängd etc. Har du t ex koncentrerat din marknadsföring mot kunder med höga returer, så finns det bättre kunder att spendera dina pengar på. 

Ladda ner våra kostnadsfria whitepaper och få reda på hur du kan få ut det mesta av dina kunders betaldata och samtidigt få dina bästa kunder att återvända till dig, igen och igen.

VILKA ÄR VI?

Arvato Financial Solutions är en del av Bertelsmann och är Europas tredje största leverantör av integrerade finansiella tjänster. Med banbrytande lösningar inom allt från riskhantering, betalningar och fakturering till inkasso och management gör vi varje transaktion enklare för både dig och dina kunder.