Financial Solutions

Återkommande betalningar i en digital värld är en välsignelse - inte en förbannelse

Utmaningar och möjligheter med abonnemang som affärsmodell

Abonnemang_som_affarsmodell

Istället för att regelbundet köpa samma produkter, är dagens konsumenter beroende av avgiftsbelagda on-demand-lösningar. Och det finns goda anledningar till detta: så kallade abonnemangslösningar är nämligen bra för både kunden och återförsäljaren.

Kunderna får automatiskt leveranser på dagligvaror utan att de aktivt behöver göra något. Detta förbättrar kundresan och leder till större lojalitet, vilket i sin tur kommer återförsäljaren till godo. En nöjd kund är en lojal kund – och företag bör inte glömma bort detta orsakssamband.

Ladda ner vår nya e-bok och lär dig mer om utmaningarna och fördelarna med abonnemang som affärsmodell. Dessutom får du tre praktiska tips på hur du kan öka din konvertering när det kommer till återkommande betalningar.

VILKA ÄR VI?

Arvato Financial Solutions är en del av Bertelsmann och är Europas tredje största leverantör av integrerade finansiella tjänster. Med banbrytande lösningar inom allt från riskhantering, betalningar och fakturering till inkasso och management gör vi varje transaktion enklare för både dig och dina kunder.