Financial Solutions

Så använder online-shoppar lokal data för att öka försäljningen och expandera sin affär

Ladda ner din kostnadsfria rapport redan idag!

Ökningen av intäkter för e-handeln fortsätter att visa dubbla siffror, och för de stora aktörerna är det högsta prioritet att ytterligare öka sin europeiska e-handelsverksamhet. För att lyckas krävs dock en detaljerad kunskap om den lokala marknaden och de lokala shoppingvanorna.

I denna rapport undersöker vi de mätvärden som återförsäljare använder för att planera sin internationella expansion – och vilka faktorer som får dem att tänka till. Vi tittar även på hur data används och vad återförsäljare behöver veta innan de expanderar till en ny marknad, som t.ex. vilka betalsätt som krävs för respektive marknad. 

I synnerhet identifierar vi vilka länder du måste ha lokala betalsätt för att verkligen lyckas. Slutligen tittar vi även på risken för bedrägerier när du expanderar internationellt, och vilka strategier som återförsäljare har använt för att minska den risken, samt även vilka trender som är aktuella på marknaden.


VILKA ÄR VI?

Arvato Financial Solutions är en del av Bertelsmann och är Europas tredje största leverantör av integrerade finansiella tjänster. Med banbrytande lösningar inom allt från riskhantering, betalningar och fakturering till inkasso och management gör vi varje transaktion enklare för både dig och dina kunder.