Financial Solutions

Så bygger du lojalitet online

Bearbeta betalningar samtidigt som du behåller dina kunder

Customer Relationsships Part 1 thumbnail 2.png

När det verkar finnas ett oändligt antal av konkurrenter online, hur kan du försäkra dig att dina kunder kommer tillbaka? Det kan vara upp till sju gånger dyrare att skaffa en ny kund än det är att behålla en befintlig. Så även om det är bra för affärerna att få nya kunder, är det ännu bättre att behålla de du redan har.

Den goda nyheten är att lojalitet faktiskt existerar, och med några små enkla förändingar i kundupplevelsen - särskilt i kassan - kan ditt företag skörda effekterna av en växande, lojal kundbas.

I den andra delen av vår e-boksserie om e-handel får du veta hur du ska göra och vad du bör tänka på. E-boken är dessutom helt kostnadsfri, så vad väntar du på? Ladda ner den redan idag!    

VILKA ÄR VI?

Arvato Financial Solutions är en del av Bertelsmann och är Europas tredje största leverantör av integrerade finansiella tjänster. Med banbrytande lösningar inom allt från riskhantering, betalningar och fakturering till inkasso och management gör vi varje transaktion enklare för både dig och dina kunder.