Missade du vårt live-webinar om hur du marknadsför och säljer utan reklambudget?


Lugn - du kan lyssna på det i efterhand!


Efter en lång och härlig sommar är det äntligen dags att kickstarta hösten med ett nytt webinar, och ämnet är något som nog många företagare brottas med: hur ska man få en begränsad marknadsbudget att räcka till, och hur kan man på bästa sätt nå bästa effekt och faktiskt sälja mer? Det och mycket annat kommer Christer Pettersson, vår Marknadschef, att samtala med Yasmin Tilles om. Yasmin kommer även att dela med sig av hur de jobbar på Detectify.

Yasmin Tilles brinner för affärsutveckling, entreprenörskap och marknadsföring. Hon har tidigare jobbat som eventchef på Webbdagarna, Sveriges ledande event om digital marknadsföring, och har i dag rollen som CMO på Detectify, IT-säkerhetsbolaget som grundades av några av världens främsta etiska hackare och som för andra året i rad listades som en av Europas hetaste startups av WIRED. Vid sidan av detta föreläser Yasmin om digital marknadsföring.


Klicka här för att lyssna på det i efterhand - allt du behöver göra är att fylla i ditt namn och email-adress, och sedan luta dig tillbaka.


Våra experter


Christer Pettersson

Marknadschef
Arvato, Sverige

Yasmin Tilles

PR and Marketing Manager
Detectify

Har du missat våra tidigare webinar som vi haft tillsammans med intressanta gäster? Här kan du lyssna på dem!